Користење на Grouper.mk

Како работи Grouper.mk?
Ми се допаѓа зделка на Grouper, како да ја добијам?
Што е тоа купон и како може да се користи?
Како да знам кои се условите за одреден купон?

Во самата понуда во делот "Услови" кој се наоѓа во понудата под делот "Добивате" се наведени сите услови за користење на купонот. Ве молиме внимателно прочитајте ги условите пред купување на купонот за да се информирате. Во зделките за патувања има и дополнителен линк на Општи услови за патување.

Како да соработувам со Grouper.mk?

Доколку сте заинтерсирани за соработка меѓу вашиот бизнис и Grouper.mk пополнете ја формата за соработка на следниот линк: https://b2b.grouper.mk/contact/
Нашите агенти ќе ве контактираат во најбрзо време.

Види ги сите

Менаџирање на профил

Како да ги едитирам информациите во мојот профил?
Каде можам да ги најдам купоните на мојот профил?
Како можам да ги покажам купоните во компанијата?
Како да ги менаџирам дневните известувања?

Доколку сакате да се зачлените и да добивате дневни известувања од Grouper.mk потребно е да го внесете вашиот емаил во полето Email во футерот на нашата веб страница или во Pop-up прозорецот за зачленување кој се појавува на нашата веб страница.

Доколку не сакате да добивате дневни известувања од Grouper можете да ги промените категориите од интерес или да се отчлените со кликање на линкот Отчлени се која се наоѓа најдолу на емалот кој го имате добиено за дневното известување.

Ја заборавив мојата лозинка како да направам нова?

Не се грижете можете во секое време да ја обновите вашата лозинка. За ресетирање на лозинката кликнете на https://grouper.mk/users/forgot-password

  • Внесете ја вашата емаил адреса и кликнете Рестрирај лозинка
  • На внесената емаил адреса ќе ви пристигне емаил со упатство за ресретирање
  • Потоа внесете ја email адресата и на вашиот email ќе добиете инструкции за ресетирање на лозинката
  • Кликнете промени лозинка
  • На новиот прозорец внесете ја новата лозинка и потврдете ја за да ја ресетирате

Сега можете да се логирате на нашиот сајт со новата лозинка.

Види ги сите

Плаќање и промо кодови

Како да направам Grouper профил и да купам купон?
Дали можам да купам повеќе купони одеднаш?
Можни причини за неуспешна трансакција
Што ако немам платежна картичка?

Имаме решение и за тоа. Доколку немате платежна картичка можете да уплатите пари во вашата торбичка со уплатница со што ќе може да купувате зделки.

Како можам да го искористам промо кодот?
  • Ја одбирате посакуваната зделка 
  • Кликате на копчето Купи веднаш
  • Во полето промо код го внесувате вашиот промо код
  • За да го активирате промо кодот потребно е да кликнете на копчето Активирај
  • Откако ќе го комплетирате купувањето, системски попустот ќе ви биде пресметан.
Види ги сите

Патувања

Како да направам предрезервација?
Дали треба да купам купон за дете?
Како да се информирам за слободни соби?
Колку месеци треба да ми е валиден пасошот?
Како да изгледа меилот за предрезервација?
Види ги сите

Достава

Што треба да направам за да добијам достава?
Доколку не сакам достава, каде можам да го подигнам производот?
Дали добивам достава со сите производи кои се продаваат нa Grouper?
Замена на производ: Како можам да го заменам производот кој го купив (производот е оштетен/нефункционален)?
Дали ми е потребен купон при примањето на нарачката?
Види ги сите

Подарување преку Grouper.mk

Како да подарам купон на пријател?
Купонот подарок не стигна на маилот на пријателот, што да правам?
Што е тоа гифт картичка и како се користи?
Дали можам да подарам гифт картичка на фактура?
Види ги сите