Графички дизајнер

Имаме потреба од нов член во нашиот маркетинг тим - Графички дизајнер!

Еве што треба да знаеш:

  • Познавање на Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign)
  • Познавање на social media каналите (Facebook, Instagram)

Еве што ќе работиш:

  • Подготовка на различни типови на digital visuals за social media
  • Подготовка на различни типови на digital visuals за web
  • Фото едитинг
  • Придонес во креативата за различни маркетинг кампањи
  • Креирање на визуелен идентитет на различни маркетинг кампањи
  • Креирање на промотивни печатени материјали

Еве како да аплицираш:

Испрати ни го твоето CV и портфолио на [email protected]
Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Графички Дизајнер