Како да купам?

Брзо, лесно, едноставно и безбедно купување. Ако сакате прво да видите како некој друг го прави тоа еве како за 1 минута се купува Grouper купон.

Опција: Плаќање со Платежна картичка

 

Опција: Плаќање со Уплатница

1. Уплатете ја сумата која сакате да ви биде додадена на Вашиот Grouper профил.
Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата подоле.

2. Испратете ни email на [email protected] со следните информации:

  • име на уплатувачот
  • корисничко име на Вашиот Grouper профил
  • сумата која сте ја уплатиле
  • датум на уплата
  • скенирана или сликана со фотоапарат уплатницата доколку сакате парите да ви бидат префрлени пред истите да стигнат кај нас на сметка
Grouper.mk Уплатница

 

3. По добиениот email средствата веднаш ќе бидат префрлени во вашата торбичка и потоа ќе може да си ја купите саканата зделка.

По добивањето на средствата во вашата торбичка во "Биланс" ќе ја видите сумата која сте ја уплатиле. За да ја купите зделката кликнете на КУПИ ВЕДНАШ и во ТИП НА ПЛАЌАЊЕ одберете ТОРБИЧКА. Купоните ќе ги добиете на вашиот профил во Мои Купони - Достапни. Средствата кои ќе ви бидат додадени во вашата торбичка се со важност до 31.12.2023!