Digital Marketing Specialist

Имаме потреба од нов член во нашиот маркетинг тим. Ако си креативна и вредна личност, имаш интерес за маркетинг и сакаш да учиш и напредуваш во силен и динамичен тим, ова е вистинско работно место за тебе!

Што треба да знаеш:

 • Способност за брзо учење
 • Познавање на социјалните мрежи
 • Во тек со трендовите на дигиталниот свет
 • Copy-writing вештини

Се смета за предност

 • познавање на Facebook Ads Manager и LinkedIn Campaign Manager
 • познавање на Adobe Photoshop

Што ќе работиш:

 • Водење на дневниот Facebook content за Grouper и Twitter
 • Креирање на платени кампањи на социјалните мрежи (Facebook и Instagram) преку платформата Facebook Ads Manager
 • Креирање на платени кампањи на Google Ads платформата за рекламирање
 • Анализа и следење на KPI’s на кампањите
 • Идентификација на нови трендови, имплементација на нови алатки
 • Оптимизација на кампањите врз база на дневните резултати и добри практики
 • Креирање на месечни извештаи за сите кампањи
 • Придонес во креативата за различни маркетинг кампањи
 • Подготовка на дедицирани email кампањи по потреба
 • Оптимизација на кампањите врз база на дневните резултати и добри практики

Што очекуваме:

 • Отворена, комуникативна и мотивирана личност
 • Иницијатива и креативност
 • Способност за брзо учење и адаптирање

Како да аплицираш:

 • Испрати го твоето CV и мотивациско писмо на [email protected]
 • Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Social Media Manager