Sales and B2B assistant

Имаме потреба од нов член во нашиот тим. Доколку сакаш да комуницираш со клиенти, имаш одлични пишани и говорни вештини и сакаш да работиш во најголемата платформа за е-трговија тогаш оваа позиција е за тебе!

Потребни вештини:

 • Одлични комуникациски говорни и пишани вештини
 • Одговорност и лесно менаџирање со повеќе обврски
 • Познавање на Microsoft Office програмите и компјутерско работење
 • Оранизациски способности и планирање

Во што се состои работата:

 • Асистирање во секојдневната работа на тимот на продажба
 • Менаџирање на дата базата на компании
 • Грижа за компании и водење на пост-продажен процес
 • Обучување на компании соработници за користење на админ платформата
 • Комуникација со компании за тековни технички прашања
 • Други административни обврски

Што очекуваме:

 • Позитивна, отворена, комуникативна и мотивирана личност
 • Желба за работа со луѓе и желба за работа во Grouper пред сè
 • Тимска игра
 • Организациски способности и техничка подготвеност
 • Брзо учење и адаптирање, флексибилност и проактивност
 • Почитување на рокови/deadlines

Како да аплицираш?

1. Испрати ни твое CV на [email protected]

2. Во Subject наведи „Sales and B2B assistant“