Во моментов сме затворени, ве очекуваме во Monday ( 5 December) од 10:00

Цедени сокови
Портокал
110 ден.
Цитрон
110 ден.
Микс
110 ден.
Смути
Розево
120 ден.
(шумско овошје, банана)
Жолто
120 ден.
(ананас, портокал, јаболко)
Кафе
Еспресо
60 ден.
Еспресо долго
60 ден.
Капучино мало
60 ден.
Капучино големо
70 ден.
Макијато мало
60 ден.
Макијато големо
70 ден.
Мокачино мало
60 ден.
Мокачино големо
70 ден.
Американо
60 ден.
Лате макијато
60 ден.
Благи вафли
Шарена вафла
150 ден.
(нутела, банана, плазма, мрвици, M&M, бонитоп)
Бела вафла
150 ден.
(бел крем, кокос, малини, мрвици)
Вафла со мед и орев
150 ден.
Банана
0 ден.
Mалини
0 ден.
Mелени ореви
0 ден.
Бадеми
0 ден.
Mелени лешници
0 ден.
Бонитоп
0 ден.
М&M
0 ден.
Плазма
0 ден.
Киндер
0 ден.
Рафаело
0 ден.
Шарени мрвици
0 ден.
Чоколадни мрвици
0 ден.
Солени вафли
Вафла со кулен и мелчен кашкавал
180 ден.
Вафла со пилешка салама и млечен кашкавал
180 ден.
Павлака
0 ден.
Маслинки
0 ден.
Кечап
0 ден.
Мајонез
0 ден.
Мини палачинки
Мини палачинки
90 ден.
Банана
0 ден.
Mалини
0 ден.
Mелени ореви
0 ден.
Mелени лешници
0 ден.
Бадеми
0 ден.
М&M
0 ден.
Бонитоп
0 ден.
Плазма
0 ден.
Киндер
0 ден.
Рафаело
0 ден.
Шарени мрвици
0 ден.
Чоколадни мрвици
0 ден.
Салати
Цезар салата
180 ден.
(марула, домат, свеж пилешки стек, кубети, кашкавал)
Туна салата
160 ден.
(марула, домат, маслинки, туна)
Сезонска салата
120 ден.
(домат, краставица, кромид, пиперка, маслинки, сирење)
Мешана салата
110 ден.
(зелка, цвекло, морков, домат, крастаица)
Тост
Тост со интегрален леб
80 ден.
со кулен и млечен кашкавал или со пилешка салама и млечен кашкавал
Тост со ржан леб
80 ден.
со кулен и млечен кашкавал или со пилешка салама и млечен кашкавал
Тост со бел леб
80 ден.
со кулен и млечен кашкавал или со пилешка салама и млечен кашкавал
Клуб сендвич
Клуб сендвич
120 ден.
(кашкавал, салама, домат, марула, павлака)