Пиво
ПИВО CОRONA 4.5% 0.33л
90 ден.
ПИВО GUINNESS Extra Stout 4 во пакет 0.33 мл
390 ден.
ПИВО HEINEKEN 0.33 ml
68 ден.
ПИВО HEINEKEN 0.5l лименка
59 ден.
ПИВО SKOPSKO 0.5l лименка
46 ден.
Бело вино
ВИНО бело Barovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО бело Lepovo TIKVES 0.75л
1,399 ден.
ВИНО бело кутија TIKVES 3л
320 ден.
ВИНО бело Smederevka TIKVES 1л
159 ден.
ВИНО бело Temjanika Classic TIKVES 0.75л
260 ден.