Во моментов сме затворени, ве очекуваме во Monday ( 5 December) од 17:00

Пици
Маргарита
170 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), оригано
Наполитана
190 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), свежи печурки (80 gr.), оригано
Везувио
200 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), шунка (80 gr.), оригано
Капричоза
220 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), свежи печурки (80 gr.), шунка (80 gr.), оригано
Стелато
230 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), свежи печурки (80 gr.), шунка (80 gr.), павлака (150 gr.), оригано
Мајонеза
230 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), свежи печурки (80 gr.), шунка (80 gr.), мајонез (140 gr.), оригано
Кулен
250 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.),кашкавал (150 gr.), кулен (60 gr.), оригано
Туна
240 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), туна (185 gr.), кромид (30 gr.), оригано
Вегетаријана
200 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), свежи печурки (80 gr.), свежи пиперки (55 gr.), свежи домати (100 gr.), маслинки (30 gr.), пченка (40 gr.), оригано
Четири сирења
260 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (100 gr.), горгонзола (50 gr.), кравјо сирење (50 gr.), моцарела (50 gr.), оригано
Пилешка
220 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), пилешко месо (200 gr.), домат (100 gr.), оригано
Гран
300 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), кулен (20 gr.), свински врат (40 gr.), свежи печурки (80 gr.), свежа пиперка (25 gr.), свеж домат (100 gr.), пченка (40 gr.), оригано
Пармиџана
310 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (150 gr.), пршута (50 gr.), пармезан (30 gr.), рукола (50 gr.), оригано
Калцона шунка
140 ден.
Состојки: тесто (200 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (70 gr.), свежи печурки (30 gr.), шунка (50 gr.), оригано
Калцона кулен
160 ден.
Состојки: тесто (200 gr.), доматен сос (80 gr.), кашкавал (70 gr.), свежи печурки (30 gr.), кулен (50 gr.), оригано
Фурнаринки
50 ден.
Состојки: тесто (250 gr.), доматен сос (80 gr.)
Ладни предјадења
Порција кравјо сирење
70 ден.
Состојки: кравјо сирење (100 gr.)
Порција овчо сирење
110 ден.
Состојки: овчо сирење (150 gr.)
Ладна даска
450 ден.
Состојки: овчо сирење (100 gr.), горгонзола (50 gr.), кашкавал (100 gr.), свински врат (100 gr.), кулен (50 gr.), канапеи (180 gr.), ајвар (100 gr.), домат (100 gr.), маслинки (50 gr.)
Топли специјалитети
Похована даска
670 ден.
Состојки: пирошки (300 gr.), похован кашкавал (100 gr.), поховани зденки (75 gr.), поховани свежи печурки (150 gr.), поховани пилешки прсти (200 gr.), похована свежа тиквица (200 gr.), помфрит (200 gr.), тартар сос (120 gr.), доматен сос (70 gr.), хани мастард сос (80 gr.), маслинки (30 gr.), домат (100 gr.)
Помфрит
80 ден.
Состојки: помфрит (200 gr.), доматен сос (70 gr.), мајонез (70 gr.)
Помфрит со сирење
100 ден.
Состојки: помфрит (200 gr.), кравјо сирење (50 gr.), доматен сос (70 gr.), мајонез (70 gr.)
Порција поховани зденки
130 ден.
Состојки: зденки (75 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Порција похован кашкавал
150 ден.
Состојки: млечен кашкавал (100 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Порција пилешки прсти
230 ден.
Состојки: пилешки гради (250 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), хани мастард сос (80 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Порција поховани пирошки
140 ден.
Состојки: шунка (50 gr.), кравјо сирење (70 gr.), корнишони (20 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Порција поховани печурки
120 ден.
Состојки: свежи печурки (150 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Порција поховани тиквици
120 ден.
Состојаки: свежи тиквици (200 gr.), тартар сос (70 gr.), доматен сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Порција похован врагањ
250 ден.
Состојки: врагањ (200 gr.), цезар сос (70 gr.), брашно, јајце, презла, масло, зачини
Грне Гран
270 ден.
Состојки: кромид (30 gr.), пиперки (50 gr.), домат (50 gr.), тиквици (50 gr.), печурки (50 gr.), овчо сирење (30 gr.), пилешко месо (70 gr.), свинско месо (50 gr.), кашкавал (50 gr.), фурнаринки
Грне Пилешко
270 ден.
Состојки: кромид (30 gr.), пиперки (50 gr.), домат (50 gr.), тиквици (50 gr.), печурки (50 gr.), овчо сирење (30 gr.), пилешко месо (70 gr.), кашкавал (50 gr.), фурнаринки
Грне вегетаријанско
230 ден.
Состојки: кромид (30 gr.), пиперки (50 gr.), домат (50 gr.), тиквици (50 gr.), печурки (100 gr.), овчо сирење (30 gr.), кашкавал (50 gr.), фурнаринки
Солена палачинка со кашкавал
140 ден.
Состојки: шунка (70 gr.), кашкавал (100 gr.), кисели краставички (50 gr.), павлака (100 gr.)
Солена палачинка со пилешко
160 ден.
Состојки: пилешко месо (120 gr.), кашкавал (100 gr.), кисели краставички (50 gr.), павлака (100 gr.)
Солени палачинки со сирење
160 ден.
Состојки: овчо сирење (100 gr.), шунка (170 gr.), кисели краставички (50 gr.), павлака (100 gr.)
Солена палачинка со шунка
160 ден.
Бечка шницла
270 ден.
Омлет со сирење
130 ден.
Омлет со кашкавал
140 ден.
Топено сирење со фурнаринки
240 ден.
Пастрмајлии
Свинска пастрмајлија
200 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), свинско месо (150 gr.), свинска маст (50 gr.), феферони (50 gr.)
Пилешка пастрмајлија
170 ден.
Состојки: тесто (300 gr.), пилешко месо (200 gr.), маслиново масло (50 gr.), феферони (50 gr.)
Салати
Туна салата
170 ден.
Состојки: марула (100 gr.), домат (100 gr.), пченка (50 gr.), туна (185 gr.), кромид (50 gr.), сос (110 gr.), маслинки (10 gr.)
Цезар салата
190 ден.
Состојки: марула (100 gr.), домат (100 gr.), кашкавал (50 gr.), пилешко месо (120 gr.), печени лепчиња (25 gr.), цезар сос (150 gr.)
Шеф салата
200 ден.
Состојки: марула, (100 gr.), домат (100 gr.), пиперка (30 gr.), кромид (50 gr.), свински врат (100 gr.), кашкавал (50 gr.), сос (170 gr.)
Пармиџана салата
270 ден.
Состојки: марула (100 gr.), домат (100 gr.), пиперка (30 gr.), кромид (50 gr.), пармезан (30 gr.), пршута (50 gr.), рукола (50 gr.), сос (170 gr.)
Домат салата
100 ден.
Состојки: домат (100 gr.), пиперка (50 gr.), кромид (30 gr.)
Домат салата со печурки
150 ден.
Состојки: домат (300 gr.), пиперка (50 gr.), кромид (30 gr.), печурки (150 gr.)
Додатоци
Мајонез
30 ден.
(80 gr.)
Павлака
40 ден.
(100 gr.)
Цезар сос
30 ден.
(75 gr.)
Ајвар
80 ден.
(150 gr.)
Маслинки
30 ден.
(50 gr.)
Рукола
40 ден.
Домат
60 ден.
(300 gr.)
Феферони
20 ден.
(50 gr.)
Свежи печурки
30 ден.
(80 gr.)
Врагњ
80 ден.
(50 gr.)
Пршута
130 ден.
(50 gr.)
Свински врат
60 ден.
(50 gr.)
Кулен
40 ден.
(35 gr.)
Шунка
30 ден.
(50 gr.)
Пилешко месо
60 ден.
(100 gr.)
Пармезан
100 ден.
(50 gr.)
Моцарела
50 ден.
(50 gr.)
Горгонзола
100 ден.
(50 gr.)
Кашкавал
50 ден.
(50 gr.)
Јајце
20 ден.
Ореви
40 ден.
(25 gr.)
Сендвичи
Вегетаријански сендвич
110 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), маслинки (10 gr.), кромид (30 gr.)
Сендвич со павлака и сирење
120 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), корнишони (20 gr.), кромид (30 gr.), овчо сирење (30 gr.), павлака (50 gr.), пиперка (30 gr.)
Сендвич со шунка
110 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), шунка (30 gr.)
Сендвич со кулен
130 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), кулен (30 gr.)
Цезар сендвич
130 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), пилешко месо (40 gr.), цезар сос (50 gr.)
Сендвич со свински врат
140 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), свински врат (30 gr.)
Гран сендвич
150 ден.
Состојки: тесто (150 gr.), домат (30 gr.), марула (10 gr.), кашкавал (40 gr.), мајонез (50 gr.), кулен (30 gr.), свински врат (30 gr.)
Десерти
Палачинки со крем
100 ден.
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), шлаг (50 gr.), чоколаден прелив
Палачинки со крем и плазма
110 ден.
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), шлаг (50 gr.), плазма, чоколаден прелив
Палачинки со крем, плазма и банана
120 ден.
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), банана (150 gr.), шлаг (50 gr.), плазма, чоколаден прелив
Палачинка со крем и ореви
120 ден.
Состојки: чоколаден крем (100 gr.), ореви (25 gr.), шлаг (50 gr.), чоколаден прелив
Палачинка со мармалад и плазма
100 ден.
Состојки: мармалад (100 gr.), плазма
Палачинка со мед и ореви
120 ден.
Состојки: мед (50 gr.), ореви (25 gr.)
Американска палачинка со крем
180 ден.
Состојки: чоколаден крем (150 gr.), плазма, чоколаден прелив
Американски палачинки со мармалад
180 ден.
Состојки: мармалад (140 gr.), овошен прелив
Американски палачинки со мед
180 ден.
Состојки: мед (100 gr.)
Американска палачинка со крем и банана
190 ден.
Состојки: крем (100 gr.), банана
Американска палачинка со крем и шумско овошје
180 ден.
Состојки: крем (100 gr.), шумско овошје